Om FanMan.dk

FanMan.dk er startet i august 2019 med en ambition om at blive Danmarks førende kilde til information om de Fantasy Manager-spil der er tilgængelige og spilles af danskere.

Det er vores mål at være det medie danskerne finder analyser, debat og insiderviden om klubber og spillere med relevans for de forskellige managerspil. Som udgangspunkt begrænser vi os ikke til enkelte ligaer eller sportsgrene, men arbejder i stedet ud fra en filosofi om at hvis der udbydes managerspil til en given liga, turnering eller sportsgren, så skal vi gerne dække den.

FanMan.dk drives af entusiaster med mange års erfaring fra diverse managerspil, men i tråd med vores målsætning, så kan vi altid bruge flere ligesindede, som har lyst til at bidrage til indholdet her på siden, og/eller tage en tjans med de podcasts vi har planlagt til senere lancering.

Har du mod på og lyst til at høre mere om hvordan du kan komme med på holdet, så send os en besked her.

Sideløbende med det indhold der udgives her på siden, er vi også aktive på de sociale medier, hvor vi typisk deler ud af strøtanker og observationer om tendenser, statistikker osv. Du finder links til vores sociale profiler i bunden af alle sider her på sitet.

Velkommen til og god fornøjelse med dit besøg her på siden!